Your'e driving me crazy

Nu sitter jag i soffan och kollar på ett repotage om mephedron med min mor. Kul va?
Träningen var skitjobbig idag eftersom att jag fortfarande har träningsvärk men det var kul! :) Kom hem runt 21.15 och tog en dusch och åt. Ska snart kolla på Pineapple Express!


Imorgon KÖR VIIIII!


One day left..

Hallåååååååi
Kom precis hem från stan, som sagt så började jag 11.20 idag och slutade runt 13.30. Efter min korta skoldag så mötte jag Elin i Gamla stan och vi tog en promenad och sen gick vi till tc och kollade lite i affärer. Jag hittade en "klänning" som jag ska ha på mig imorgonkväll hos Kajza! :) Ska springa och köpa den efter skolan imorgon eftersom att jag fick pengar idag hihihi! För övrigt så har alla affärer ganska tråkiga kläder..

Är sjukt taggad för imorgon kväll, jag, Louise, Maria, Felix, Kajza, Sara, Stephie, Jocke, Sebbe och Hjalmar är dom jag vet ska komma till Kajza. Men vi blir säkert fler. Sen kommer mina tre små apor också hoho. Vi ska i alla fall partaja där, det ska bli kul!

Sen åkte jag i alla fall hem, mötte min kära mor på vägen så vi tog sällskap hem. Nu lagar hon mat och jag ska kolla klart på Mr & Mrs Smith innan träningen. Går hemifrån kl 7 så det blir sen träning idag!

Nu ska jag titta vidare på filmen. Puss!

Snart lov!

På torsdag är det looov! Can't wait.
Imorgon börjar jag 11.20 (mitt personliga schema dåra) och slutar 13.10. Imorgon får jag även mina pengarrrrr. På torsdag är det lallar dag och sen är det lov igen. Sweeeeeeeeeeet! På torsdag kväll ska vi hem till Kajza och partaja, mumma.

Träningen igår var skitrolig, mycket bättre än förra gången. När jag hade tränat så drog jag hem och tog ett vaaaaarmt bad, bada är det bästa jag vet. Efter det så mötte jag upp Sara och gick till Suntana hohohoh. Kom hem efter ett tag och kollade på Svenska Hollywoodfruar med min mor. Btw jag tror att det spökar i vårat badrum...


Jaja nog om det, today is a good day helt enkelt! Piz


Oh fuck, sunday..

Skoldagen i fredags gick prima. Vi spelade Volleyboll på idrotten och det var skitkul! Mitt lag vann båda matcherna hohoho. Efter skolan så drog jag till frisören och blev blond, är sjukt nöjd! Kommer slänga in lite bilder :) Efter frissan så mötte jag upp Louise och Kajza och guidade dom hem till mig medans jag drog till Timmy och hämtade mitt bankomatkort. Efter en kort vistelse hos honom så åkte jag hem. Först var det jag, Kajza och Louise här och sen kom Stephie, Amanda och Sara. Amanda skulle hem så hon kom förbi en snabbis bara! Vi åkte iaf till Skarpnäck på en 18års fest. Jag hade riktigt kul, efter det så åkte vi in till stan (jag har ingen aning om vad klockan var). I stan så fick vi iaf ett trumsolo minns jag, riktigt kul haha!
Några bilder;









Lördagen var lika trevlig den. Louise, Kajza och Stephie kom till mig runt 20.00 för att vi skulle fixa oss och sen åka. När vi var klara så åkte vi till Telefonplan hem till Sebastian. Där var det faktiskt riktigt trevligt men var tvungen att skynda därifrån runt 01.30. Då åkte jag och Stephanie till huvudsta med Anna som sällskap! När jag kom till Huvudsta så drog jag hem till Timmy och där satt grabbarna och krökade och hade det trevligt. Vi gick och la oss runt 08.00 skulle jag tro haha!

Idag har man ju varit lagom sliten iaf, kom hem runt 17.00 tror jag. Käkade och sen har jag inte gjort så mycket annat. Drog ner och handlade en snabbis och sen kollade jag på A night at the Roxbury med mamma. Efter det satt vi bara i soffan och degade haha! Så sliten efter den bästa helgen på länge.
Nu ska jag städa klart mitt rum sen sova, skola imorgon.. Sov gott!


Top of the morning!

God morgon people!
Jag gick upp som vanligt 07.00 idag, började åka till skolan och får reda på att spanskan (första lektionen) är inställd när jag redan är i Stadshagen. Så jag kunde ha sovit mycket längre till men jag får trösta mig med att jag slipper spanskan och att vi bara har två lektioner idag! Sen är det heeeeeelg hihi!

Nu ska jag lyssna vidare på musik, ska röra mig hemifrån 09.15. Jag blir blond idag hihi, sjukt nyfiken på resultatet!

Fredag imorgon! Hihi

Blir ett sent inlägg idag, idag har jag bara tagit det lugnt hos min vän. Vi kollade på Deer hunter, sjukt bra film! Sen kom Alex och Philip dit med mat haha. Så vi käkade lite och sen drog jag hem runt 18.00. Kom hem och tog en dusch och sen satte jag mig och kollade tv med min mor :)

Imorgon är det fredag!!! Ska sova snart hoppas jag så att jag vaknar upp imorgon, kommer vakna med ett stort leende på läpparna känns det som. Tomorrow's gonna be a good day! Puss och god natt ♥

Let's make better mistakes tomorrow

Nu sitter jag i min säng, är fortfarande på ett väldigt bra humör :)
Jag drog och tränade sen vilken gick bra, efter det så drog jag hem och åt och sen drog jag till solariumet med syster. Fick testa ståsolarium för andra gången, funkade helt okej men fick en så obehaglig klaustrofobisk känsla att jag bara ville springa ut därifrån. Förderar liggande trots dom fula solfläckarna jag får på rumpan hahah!

Ska kanske sova hos min vän ikväll, börjar 08.30 imorgon medans han är ledig. Det suger verkligen..
Nu ska jag ut och ta en cigg!


Stop talking that blah blah blah

Åhhh vad bra humör jag är på! Solen skiner och min förkylning är en aaaanings aning bättre.
Idag har varit en ritkigt bra dag hihiohiihhihohhihoho.
Jag, Cassandra och Fanny åker till Magaluf i 2 veckor i slutet av juli har vi bestämt oss för. Om allt går som det ska så ska vi boka resa ikväll eller imorgon :) S
Ska till WorldClass senare ikväll och köra Core och Zumbaaa haha, ska bli skönt att få röra fläsket lite!
I helgen så är jag bortlovad till mina älsklingar Kajza, Louise och Stephie! Louise och Stephie fyller nämligen år imorgon och Kajza på lördag. Så i helgen blir det åka av tillsammans med dom och mina Tre Små Apor hihihih.


För övrigt så fyller Finnen 20 år idag, grattis till honom!

Träningsvärk

Jag har träääääääninsvärk idaaaaaaaag! Det gör ont i benen och magen :(

Annars så har dagen var en vanlig bra dag. Gick på alla lektioner som vanligt och slutade 14.00, efter det fixade jag ett ärende och sen drog jag hem. Tog en dusch, målade naglarna och nu sitter jag här haha!
Ska träffa en vän sen men minnet är inte det bästa så får se när.

Väntar på att mamma ska komma hem med Subway under tiden! Nomnomnom

Oh i do


Alice in underpants

Skoldagen idag gick fort, grymt skönt. Allt kändes ovanligt lätt faktiskt! Vaknade sjukt trött men efter kaffe och lite uppigande musik så var det fixat! Fick sluta 30 minuter tidigare också :)

Nu sitter jag här och väntar på mat, det serveras grekisk sallad ikväll. Kom precis hem från träningen, det var roligare den här gången. Jag är ju blåbär fortfarande men det artar sig! Idag körde vi först Afro i 30 minuter, det var nytt men lagom kul. Efter det körde vi 30 minuter Core. Det gick bättre och kändes mer den här gången, anar träningsvärk imorgon..

Ska ta en dusch nu och sen kolla Simpsons till maten! Puss


Hey fellas

Ojojoj vilken bakisdag jag har haft idag, har inte gjort ett skit! Jag tog en promenix till Suntana men annars har jag faktiskt inte varit utanför huset haha! Har ätit och kollat på film typ, men det får man om man är bakis.

Har glömt att skriva vad jag gjorde i fredags såg jag nu. Jag var först i Slussen och fira P5. Det var riktigt trevligt, jag drog med mig Amanda dit. Träffade även Sandra där :) Efter vi hade varit där så drog vi till sundbyberg hem till Nicky och Lennon. Var där ett tag, har ingen aning om vad klockan kan ha varit men drog iaf hem till min vän i Huvudsta efter det. Vaknade och var kvar där hela Lördagen och sen drog jag till Café 60 med Elin och resten vet ni ju.

Nu ska jag kolla på Ballar av stål! Puss

You think your cool, you think i'm not, you think i'm rough

Sitter hemma hos Elin just nu, vi har druckit vin och Martini. Gedion kom precis hit och nu sitter vi här och umgås :)
Dagen började hos Timmy, var där tills klockan blev ungefär halv 7. Efter dror jag hem och duschade och sen åkte jag in til stan och möötte Elin. Vitog en kaffe på café 60 och sen drog vi hem till henne och började kvällen!


Imorgon ska jag ligga och dö i sängen. Nu ska jag vara social, sug min kuk! :)


Yes i've lost my mind, and i don't miss it

Greaaaat day!
Den här dagen har varit suverän, gick i skolan till 14.30. Efter det åkte jag in till stan och mötte min mor, vi köpte träningsskor, träningsbyxor och träningströjor till mig på Stadium! Efter det så gick jag in på Gina och köpte min älskade klänning som jag ska ha imorgon, efter det så åkte vi till Medis och bokade tid hos mammas frisör. JAG BLIR BLOND OM EN VECKA! :D Sen åkte vi tillbaka till min skola och hade utvecklingssamtal som också gick förvånansvärt bra. När det var klart så åkte vi tillbaka in till stan och åt på Kungshallarna och sen såg vi Alice i Underlandet, UNDERBAR FILM! Loooooove Tim Burton. Kom hem runt 21.30 och skrev klart mitt arbete och nu sitter jag här :)

Imorgon så slutar jag klockan 13.10 och då ska jag möta Elin och ta en promenad i Gamla stan. Efter det så ska jag åka hem och eventuellt ta en sväng förbi gymmet. När jag är klar där så ska jag hem och börja göra i ordning mig för kvällen. Jag och Amanda ska till Odenplan hem till p5 och fira hans födelsedag. Snälla Mark ska ordna dricka så att jag får nästan allt serverat på ett silverfat, nu ska jag hoppas på att allt går som det ska!

Nu ska jag kolla på The Box och deckkkaaaa. See you tomorrow!

Had enough


Let's zumba!


Jag har ändrat inställning helt! Kom hem från gymmet för ungefär en kvart sen, har käkat och nu sitter vi och DH från igår. Det var riktigt kul, först gick vi på Coren i en halvtimme och sen en halvtimmes Zumba. Ska ta en dusch och sen blir det film tror jag. Får hoppas på att man känner av träningen imorgon då!

Let's not zumba...

Hahahaha jag får kramp i magen snart, stängde precis av min zumba cd jag fick av mamma. Det var nog det löjligaste jag sett på länge! Klarar inte av att stå och köra loss här i vardagsrummet till en sån cd, känns som att det inte kommer vara min grej riktigt. Klockan 18.30 så börjar zumban på World Class och jag ska dit med min mor, just nu känner jag mig galet otaggad haha.. Men ska i alla fall prova på, om det inte är kul så skiter jag i det.

Har varit en helt okej dag idag, vaknade 06.30 trött som fan. Kämpade mig upp och tog mig till skolan, när jag kommer dit (08.30) så får jag reda på att första lektionen är inställd så vi började 11.20 istället! Hade två lektioner och sen fick vi gå hem... Det gör ont att veta att jag kunde ha sovit så mycket längre. Men blev i alla fall på bättre humör av lite Barry White och kaffe. Runt 09.30 så gick jag, Emma och Hannah till café Klavér och satt där ett tag.

Nu ska jag byta om, hej!

Stupid cupid

Ditt motto borde vara "jag fattar ingenting men jag är glad ändå"

I love movies

Efter senaste inlägget så kollade jag klart på filmen, den är suverän. Riktigt bra!
Sen kom syster hem, då tog jag ett bad och sen kollade vi på Instängd 2 som var grymt läskig. Liiite töntig kanske men bra.
När filmen var slut så gick jag ut och mötte Amanda, vi tog en (några) cigg och pladdrade på som fan. Blir så när man inte träffas så ofta men hon ska med till Odenplan på fredag så det ska bli riktigt kul! :) Love heeeer


Nu ska jag lägga mig och försöka sova! God natt peeps

Just another day

Jaaaaaa så var det tisdag, imorgon är det onsdag sen bara en dag till så är det fredag. IGEN! Hohoho

Kom hem för inte alls så länge sen, började kolla på Law abiding citizen igår men orkade inte hålla ögonen öppna genom hela så jag ska nog kolla klart på den nu. Efter det blir det ett bad eller en varm dusch och sen vettifän.

Den här dagen har varit en helt okej dag, kom försent imorse eftersom att äckel sl inte funkade som det skulle (chockerande om jag får säga det själv). Kom 30 minuter för sent... Hann med en halvtimmes effektiv matte och sen gick jag på SO där jag fick reda på att jag fick VG på förra provet. Det går bra nuuu! Happi. Efter skolan så drog jag och Emma och solade, sen köpte hon ett nagelack och vi åkte in till stan. Åt lite och sen träffade jag Parand och nu är jag här!


Nu ska jag kolla på filmen, skit ner er :)

Beauty.


Lite smått pinsamt

Premiärmatchen var ju lite pinsam, 0-0. Förvånar mig eftersom att alla brukar vara så målkåta såhär i början, vi borde kunnat få in i alla fall 1 mål men icke.. Såg inte matchen men det jag hörde var inte det roligaste. Jaja, AIK är självklart det laget jag håller på anyways!

Igår kväll träffade jag Sara på en cigg och hon följde med mig till tunnelbanan, var tvungen att springa till tåget eftersom att jag skulle möta Elin. Mötte Elin på Akallatåget och vi åkte till solna c och tog en kaffe. Efter kaffet gick vi en liten promenad och sen åkte hon hem och jag drog hem till Timmy. Där satt han, Finnen, Oxis och Soso och hade det trevligt. Dom flesta drog efter en kort stund och vi låg och tog det lugnt ett tag.
Eftersom att vi glömde ställa klockan så vaknade vi runt 15.30 idag typ, det var riktigt skönt att sova ut men det blev alltså ingen skola.

Men imorgon ska jag dit och nu sitter jag här seg och trött, helt otroligt eftersom att jag har sovit som fan.. Men det är ju bara skönt om jag kan somna i tid idag :) heido


"Bodyshoots, fuck the dealer, skakande draperier, massa dans överallt"

Halloj!
Denna helg har varit rätt så perfekt faktiskt.

I fredags så var jag och Cassandra först hemma hos mig efter att ha åkt och köpt smuggelsprit i okänd ort hahah. Vi började lite smått här och sen drog vi hem till Joel i Näckrosen, där satt John, Kladdis och några till. Det kom fler och fler grabbar så efter ett tag så drog jag och Cassandra vidare. Vi mötte Kimmo, Jonas och Matte vid Statoil och så drog vi hem till peppe allihopa där grabbarna satt. Vid det laget så var jag redan långt in i dimman så jag kan inte säga så mycket mer än att jag hade jäävligt kul. Vaknade upp med en tag på armen och "KIMMO <3" rakt över bröstet hahah, bevis på en lyckad kväll kanske? Runt klockan 3 eller så så hamnade vi hos Oxis en kort stund och sedan drog jag och min vän hem. Hur vi kom hem kommer jag inte ihåg..

Igår så tog jag det bara lugnt, var riiiiiktigt trasig hela dagen så den dagen spenderades i soffan.
Drog hem till en vän på kvällen och sov över där, det var mysigt :)
Kom hem för inte alls länge sen, har precis käkat och ska snart hoppa in i en dusch. Sen ska jag kolla vidare på Mun mot mun. Vet inte riktigt hur bra den är men so far so good!

AIK spelar i dag, hoppas det går bra och att alla inte super för mycket! Eller äsch, sup hur mycket ni vill. Puss!


Mammas gata

Sitter i soffan och har precis kollat klart på Yatzy. En förvånansvärt bra film.
Idag är det fredag och jag har haft ont i huvudet hela dagen, vi hade två förläsningar om privatekonomi i skolan. Höll på att somna hela tiden och irriterande lärare överallt.. Har inte riktigt varit min dag idag.
Nu måste jag bara hitta en vän som kan dra förbi systemet eftersom att man själv är snoris, och sen är det bara att vänta på att kvällen ska komma. Om drickan inte löser sig så gräver jag ner mig någonstans och dör för då kommer jag säääkert dega hemma, pallante.
Jaja, det brukar ju lösa sig på något sätt :)

Vad händer ikväll?


Take me in your arms and rock me baby

Nu sitter jag här på min säng inte speciellt trött faktiskt! Klockan är 08.36, fick sovmorgon idag. Vi börjar 09.15. Blir nog lite småsen men det gör nog ingenting eftersom att vi har resursdag, ska plugga privatekonomi.. SKITKUL!

Igår så åkte jag och Emma till solna c och gick hem därifrån, det var riktigt skönt och vi fick båda prata av oss lite. Love her to death. När vi kom hem till mig så lagade vi mat, efter det så kollade vi på Quarantine. Den var riktigt läskig faktiskt, satt och kramade kudden för första gången på läääänge haha! Rekomenderar för folk som gillar skräckfilmer. Efter det så fjollade vi lite med kameran och sen drog hon hem :)


Nu måste jag springa till tunnelbanan, ciao!

Godmorgon - Ken ring

Sitter i skolan just nu, har Näthandel. Inte det roligaste direkt men det funkar :)
Jag har gjort lite uppgifter så tänkte ta en paus och skriva ett litet inlägg!
Den här dagen har varit braaa, hade en riiiktigt trevlig start på dagen så who can blame me for being happy? David sitter bredvid mig och kollar på flummiga videos med Justin Bieber haha, fjantis. Efter skolan så ska jag och Emma dra hem till mig och kolla på en film och pladdra lite. Kommer bli myys, älskar vädret så vi kanske tar en liten prommis om jag har tur!

Gårdagen var underbar, allt gick prima och jag fick behålla mitt glada humör!
Jag börjar träna på World Class på måndag btw! Ska blir riktigt skönt att få börja röra på sig lite mer, full rulle. Får en gratis prövmånad och om det funkar bra så blir det spikat årskort. Sjukt glad, har känt mig så sjukt lat på senaste ändå haha..
Nu ska jag plugga vidare, pussiiii


Everytime you walk in the room, everything lights up

Halllooooojj!
Just nu sitter jag hemma hos Elin efter en mysig promenad runt vattnet i Liljeholmen. Synd att vi inte hade en kamera, riktigt fint var det. Mötte upp henne efter en mycket bra skoldag. Fick VG- på en redovisning som var helt oförberedd. Kändes bra, fick t o m sluta tidigt. (Jag hade tur!)


En bild på sötnöten
Nu väntar en kladdkaka på oss i ugnen hehehe, så mycket för att jag skulle börja vara nyttig, när den i alla fall är klar så ska vi kolla på film. Vet inte vilken men det blir säkert prima. Har alltså haft en bra dag hitills, hoppas att det håller i sig till skillnad från igår..
Nu är den snart klar, dags att ladda upp i soffan! Peace


Life has its up's and down's

Jaaadu, dagen började bra men slutade i katastrof.
Efter att vi hade solat så åkte jag hem med ett glatt humör och för ungefär en timme sen så försvann det helt, underbart! Det suger lite men vad ska man ta sig till? Sitter i alla fall med fotboll på tv:n i bakgrunden och jag är sjukt uttråkad, alla är slappa och det borde egentligen jag också vara..

Har drama klockan 08.30 imorgon, efter det så har jag håltimme från 09.40 - 11.20. Det suger, och så har jag varje onsdag.. Suck! Gick i alla fall bra på svenska förhöret som vi hade, hoppas på lite extrapoäng till provet! Funderar på att tanka en film och bara gå och lägga mig och hoppas på att jag somnar (kommer iof inte att ske). Någon som har bra filmtips? Let me know i såna fall!

No more no more no more no more

Nu sitter jag i skolan, börjar Svenskan om en kvart. Då ska vi plugga språksociologi, skiiitkul..
Hade SO-prov innan som gick super, riktigt nöjd med min insats :)
Idag slutar vi klockan 14. Tidigare om vi har tur men det brukar jag ju inte ha.
Efter skolan så ska jag och Emma dra iväg och sola och efter det vet jag inte riktigt vad jag hittar på. Pluggade igår och har pluggat för fullt idag så jag är vid min breaking point om man säger så. Skola är inget för mig.. Nu ska jag ta fram mina papper och se duktig ut.


Jag är sååååå sugen på att se denna film! Helgen kanske?

Fool me ones, shame on you. Fool me twice, shame on me.

Tredje inlägget på en kväll, haha kanske märks att jag behövde skriva av mig lite? :)

Har för övrigt ganska tråkigt. Skumt att jag inte är trött, sov inte alls länge igårnatt.. Har i alla fall trixat lite med designen, work in progress helt enkelt! Är trött i skallen också så vill inte röra till allt för mycket.
Kommer vara trötter imorgon men det är smällar man får ta, nu ska jag hitta någon bra film att försöka somna till! Pusssss


Omarion - O


Olycklig kärlek är som vilket beroende som helst. Dina cigaretter eller ditt morgonkaffe. Du vill inte vara utan den. Du kan inte vara utan den. Så jävla orättvist att man ska behöva vara beroende av något som dödar en. Och sedan när man tagit all den där skiten och bara inte orkar ett andetag till. Det är då man måste slå till. Säga ifrån. Sluta upp. Det är den där millisekunden som du torkar
en svartrandig kind och får den där känslan av att det är nog. Det är då du verkligen ska mena det. Aldrig mer falla tillbaka. Aldrig mer titta tillbaka. Man måste inse sitt egna värde.


"Varje gång man ser ett leende dö när någon annan lämnar rummet"

And i'm back, AGAIN! Hehe..
Tänker ha den här bloggen om jag känner att jag någon gång vill skriva av mig, vare sig det är skit eller inte!
Just nu sitter jag och lyssnar på Andreas Grege som Sara har presenterat mig för, underbar musik!

Idag var första skoldagen efter lovet, det kändes sisådär men jag klarade det galant! Kaffe och Red Bull saved my day helt enkelt. Det var t o m en lång dag, slutade klockan 4. Efter det åkte jag hem och pluggade (!), kollade på Snuten i Varuhuset med mamma, sen tog jag ett bad och nu sitter jag här och småpratar med min lilla apa Sara :)
Imorgon börjar jag halv 9. Min första lektion är matte och sen är det SO-prov som gäller, det är om massmedia så inte så farligt men matten känns verkligen inte lockande. Elize gotta do what Elize gotta do liksom. Kommer nog somna sittandes eftersom att klockan nu är ca 00.40. Ska upp senast 07.00 imorgon.


Så trött på kylan, mörkret, iskalla vinden och snön... Kan det inte bara bli vår snart?


RSS 2.0